Aanstekers met bedrijfslogo laten maken

Zoek je naar nieuwe manieren om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten? In plaats van je alleen te richten op de marketing van producten en diensten kan je er ook voor kiezen om bepaalde producten uit te delen. Zo kan je bijvoorbeeld aanstekers uitdelen tijdens evenementen of meeleveren als je de producten verstuurt. Je wilt er dan ook voor zorgen dat de ontvanger hier voor langere tijd mee kan doen. Kies voor navulbare aanstekers en de ontvanger komt nooit meer zonder aansteker te zitten en wordt voortdurend herinnerd aan jouw bedrijf. 

De varianten die bij jouw bedrijf passen

Wanneer je aanstekers met jouw bedrijfslogo wilt laten maken en hiervoor de navulbare aanstekers kiest, zijn er veel verschillende mogelijkheden beschikbaar. De aanstekers komen namelijk niet alleen in verschillende vormen, maar kunnen ook qua kleur helemaal aangepast worden aan de huisstijl van jouw bedrijf. Het is belangrijk dat je hier goed over nadenkt, omdat het ook een groot verschil oplevert in de uiteindelijke indruk die je achterlaat. Deze indruk moet te allen tijde goed zijn om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Voordat je tot de daadwerkelijke bedrukking overgaat van de aanstekers heb je dus al voldoende keuzes om te maken en maak je de aanstekers helemaal naar wens.

Goed nadenken over het ontwerp

Het is dan belangrijk om over de bedrukking na te denken. Jouw bedrijfslogo moet namelijk goed ontworpen zijn om op de aanstekers bedrukt te worden. Ook kijk je naar de kleur waarin deze moet komen. Als jouw bedrijfslogo al veel kleur bevat, kan je deze het beste aanhouden. Als dit niet het geval is, heb je ook de mogelijkheid om de kleuren iets aan te passen om deze er beter bovenuit te laten springen op de aansteker. Door voldoende tijd te besteden aan het bedenken van de bedrukking kan het jou helpen om aanstekers in handen te krijgen die de naamsbekendheid van jouw bedrijf aanzienlijk verhogen. Voordat je het weet, kent iedereen jouw bedrijf en pluk jij hier de vruchten van. De bedrukte aanstekers kan je dan uitdelen op de momenten dat je ze nodig hebt.