Drie redenen waarom je een zitbal voor kantoor moet kopen

Een zitbal kopen brengt erg veel voordelen met zich mee. Zo heeft het niet alleen voor je gezondheid positieve invloeden, ook kan het interieur van je kantoor er veel leuker uit te komen zien. De zitballen van Bloon Paris bij UNI Store zijn namelijk voorzien van verschillende kleuren en motieven, waardoor het een echte eye catcher wordt! We geven je drie redenen waarom ook jij deze zitbal moet aanschaffen!

Beste zitbal van 2021

De beste zitbal van 2021 is die van Bloon Paris. Dit komt door de unieke designs en het gebruik van de beste materialen. Wist je bijvoorbeeld dat deze zitballen met de hand gemaakt worden in Portugal? Ze zijn voortgekomen uit een samenwerking tussen een osteopaat en een designer uit Frankrijk. Door deze unieke samenwerking hebben zij de perfecte bureaustoel weten te maken, die ook nog eens goed is voor de gezondheid!

Nooit meer last van rug- en nekklachten

Fysiotherapeuten hebben het de laatste jaren steeds drukker. Mede door het vele thuiswerken zien zij een stijging in rug- en nekklachten bij kantoormedewerkers. Doordat er vaak niet op goede bureaustoelen wordt gezeten, ontstaan deze klachten. Door het gebruik van een zitbal, kan dit verledentijd zijn voor je. Deze zijn namelijk goed voor de bloedsomloop en zorgen er daarnaast voor dat je altijd een goede houding aanneemt. Hierdoor worden de juiste delen in je rug geactiveerd en zullen de klachten spoedig verdwijnen!

De leukste kleuren voor je interieur

De zitballen die je bij UNI Store kunt bestellen hebben daarnaast ook de allerleukste kleuren en motieven. Dit is dan ook altijd superleuk voor je interieur! De ballen zijn daarnaast ook afgewerkt met een band om de bal heen. Hierdoor kun je hem erg gemakkelijk verplaatsen. Je hoeft niet de hele dag plaats te nemen op de bal. Wanneer je dagelijks twee uurtjes op de bal werkt, zul je merken dat je rug genoeg geactiveerd wordt. Je kunt hem dan ook gemakkelijk delen met je collega’s op het kantoor!