Pen graveren financiële bedrijven

Voor werknemers van financiële bedrijven kan een pen eigenlijk niet missen. Noteren van afspraken, een telefoonnummer, herinnering, uitrekenen en natuurlijk andere belangrijke notities. Een simpel hulpmiddel als een pen kan dus zo cruciaal zijn. Het is natuurlijk fijn als er een voorraad ligt, maar het zal al helemaal fijn zijn als het ook nog eens comfortabel schrijft en lang mee gaat. Een goede balpen heeft weinig druk nodig, waardoor de spieren minder worden belast en het schrijven langer kan op een dag. Een pen van kwaliteit aanschaffen is daarom ook van belang voor zo veel mogelijk comfort in de spieren.

U kunt natuurlijk naar een hobby winkel toe gaan en de eerste beste pen nemen, maar u kunt ook denken aan een kwalitatieve pen zoals van het merk Parker. Parker is een merk wat al sinds de 19e eeuw bestaat en heeft een goede reputatie door de ervaring. Een aanrader van dit merk is de Parker Sonnet. De pennen van Parker staan ook bekend om het mooie moderne design die geproduceerd wordt, vaak met een luxe en fijne afwerking. Het merk heeft een breed assortiment, van rollerbalpen, vulpennen, duo’s en in verschillende kleuren en subtiele print. Genoeg keuze, dus.

Personaliseren van de Parker balpen

Naast dat de Parker pen er luxe uit ziet, kunt u natuurlijk ook denken aan een gepersonaliseerde Parker balpen. Dit kunt u doen voor u zelf, als cadeau voor een collega of bijvoorbeeld voor klanten met uw logo erop. Dit kunt u natuurlijk ook doen voor alle werknemers. Als het voor een persoon is bedoeld, kunt u ook denken aan een cross pen gift set. Dit bestaat dan uit een duo set van een vulpen en balpen, met of zonder een etui. Een gepersonaliseerde pen is naast dat het natuurlijk leuk is om te krijgen, tegelijkertijd ook nog eens functioneel.

Als u het aan (een) werknemer(s) geeft zullen zij veel gemak ermee hebben tijdens het schrijven. Wanneer u het aan klanten geeft als een soort visitekaartje, zullen zij er nog herinneringen aan blijven houden en een goede indruk van uw bedrijf hebben. Zo promoot u uw bedrijf net ietsje beter dan met alleen een visitekaartje wat verder geen ander functie heeft. U kunt natuurlijk naast het logo en/of de naam van het bedrijf erop graveren, een extra tekstregel toevoegen. Bijvoorbeeld met het telefoonnummer van uw bedrijf, of een boodschap waar uw bedrijf voor staat.

Tips voor het aanschaffen

Gezien de luxe pennen van Parker uit een bepaalde prijsklasse komen, is het aan te raden om eerst goed na te denken aan wie u het wil geven en vanuit die persoon of personen te denken wat het beste zal passen. Als u daarover nagedacht heeft, kunt u nadenken over de dikte van de pen. Dit wordt vaak aangeduid met afkortingen zoals IF, IM, IB, etc. Ook kunt u nadenken of er extra vullingen bij moeten aangeschaft worden. Daarna kunt u nadenken over wat u in de tekstregel wil laten graveren, hoeveel en in welke kleur u de pen wil. Bij het hebben van dit overzicht kunt u makkelijker filteren op specificaties en kunt u beter zoeken. Hopelijk helpen deze tips u op weg!