Verbluffende resultaten met een nieuw kantoor

Vorig jaar besloten we om ons kantoor te laten verbouwen om zo fris en fruitig het nieuwe jaar te beginnen. Behalve dat we nu staande bureaus hebben, heeft iedere werkplek meer privacy.
Achteraf een zeer goede beslissing, iedereen is super blij met een eigen stekkie. De sfeer is erg positief en de eerste maand van het jaar was zelfs één van de productiefste in lange tijd.

Een staand bureau is ergonomisch verantwoord

Soms werken we wel 12 uur per dag. Natuurlijk lopen we af en toe naar het espressoapparaat maar merendeel van de dag zaten achter het bureau gekluisterd. Na meerdere keren staande bureaus gezien te hebben, besefte we dat te lang zitten hartstikke slecht is voor je lichaam. Dus ook voor de productiviteit. Nu we een maand gebruik hebben gemaakt van het nieuwe kantoor zijn we van mening dat op ieder kantoor staand werken mogelijk moet zijn.

Onze verbouwde koffiehoek

De ideale verlichting

Toen we besloten om ons kantoor te laten verbouwen hebben we goed nagedacht over de verlichting. We gekozen voor UVB-lampen die zorgen voor vitamine D aanmaak. We hebben de lampen mooi strak laten inbouwen door de uitvoerder van Fixenjoy. Het resultaat is verbluffend mooi. Behalve dat we nu ideale werk-verlichting hebben genieten we ook nog eens van lichttherapie. Overweeg jij om je kantoor te verbouwen? Een kantoorverbouwing met oog op gezondheid is een goede investering!